(Zwem)vijver

Vijver
De vijver vormt vaak een serene blikvanger in de tuin. Het water geeft rust; de lucht die erin weerspiegelt, de rimpeling van het water. Samen met de vaak weelderige begroeiing en het boeiende waterleven maakt dit de vijver een waardevolle toevoeging voor een tuin. Meeuwis de Vries Tuinen heeft de kennis in huis om samen met u de vijver te maken die past bij uw tuin en die ook voldoet aan verwachtingen op de lange termijn. Wij zorgen voor een juiste filtering van het water, bijvoorbeeld door het gebruik van helophyten planten. Wilt u weelderige plantenborders of juist strakke kaders? Wij voorzien in al uw voorkeuren. Natuurlijk kunnen wij ook zorgen voor sfeervolle verlichting en prachtige fonteinen.

Zwemvijver
Niet voor niets is de belangstelling voor zwemvijvers de afgelopen jaren sterk toegenomen. Een zwemvijver blijft het hele jaar door een prachtige blikvanger in de tuin en biedt u de mogelijkheid om te zwemmen in natuurlijk water, zonder de toevoegingen van chloor en andere chemicaliĆ«n. Dit past in de huidige trend waar meer aandacht is voor een natuurlijke en gezonde leefstijl. De aanleg van een mooie en duurzame zwemvijver is specialistenwerk. Wij laten u dit graag ervaren! 

Contact
Overtuigd? Of heeft u nog vragen over een (zwem)vijver? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Stuur ons een e-mail of bel ons.

Onze (zwem)vijvers zien? Klik hier