Tuinontwerp laten maken

Wilt u een tuin laten ontwerpen? Het ontwerpproces bestaat dan uit de volgende fases:

Offerte
Een tuinontwerp laten maken, hoe begint dat? Onze eerste kennismaking plannen wij bij voorkeur op locatie, zodat wij een goede indruk kunnen krijgen van uw tuin en de omgeving. De focus ligt op het helder krijgen van uw voorkeuren en wensen. Wat vindt u mooi en welke sfeer spreekt u aan? En; wat moet uw tuin voor u gaan betekenen? Welke functies moeten er in terug komen? Op basis van deze inventarisatie maken wij een offerte voor een tuinontwerp.

Voorlopig tuinontwerp
Uw wensen vertalen wij naar een tuinontwerp dat aansluit bij uw budget, de omgeving en de architectuur van het huis. U krijgt het eerste tuinontwerp samen met sfeerbeelden en stalen van materialen gepresenteerd.

Definitief tuinontwerp
In het definitieve ontwerp voeren we eventuele aanpassingen door naar aanleiding van uw feedback op het schetsontwerp. In een overzichtelijke ontwerptekening wordt uw nieuwe tuin tot in detail toegelicht. Gedurende deze fase maken wij ook het beplantings-, verlichtings- en beregeningsplan. Daarnaast zorgen wij voor de uitwerking van de door u gewenste technische installaties en/of voorzieningen.

Contact
Interesse? Of heeft u nog vragen over het tuinontwerp? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Stuur ons een e-mail of bel ons.