Ons Verhaal

Over Meeuwis de Vries Tuinen
Meeuwis de Vries Tuinen is een hoveniersbedrijf gelegen in Eerbeek (Gelderland) en is landelijk actief. Een uniek familiebedrijf met ruim 50 jaar ervaring en al sinds 2000 één van de TopHoveniers van Nederland. Wij staan bekend om de prachtige tuinen die wij leveren, onze passie voor het groen en de vriendelijke, gemoedelijke werksfeer. Met zo’n 20 hoveniers in dienst zijn wij één van de grotere hoveniersbedrijven in Nederland. Stuk voor stuk beschikken onze vakmensen over hun eigen aanvullende kwaliteiten; zo hebben we een gecertificeerd bomendeskundige, timmerman, electriciën.. Op deze manier kunnen wij voor iedere klus de beste mensen inzetten.

Kwaliteit en zekerheid
Kwaliteit is voor ons vanzelfsprekend en wij hebben alle benodigde kennis, kunde en materiaal onder één dak. Wel zo overzichtelijk! Als lid van de branchevereniging VHG kunnen wij u bovendien een betrouwbare samenwerking bieden op basis van heldere consumenten- en garantievoorwaarden.

Realiseer je droomtuin
Wij vinden; de tuin is uw thúís, net als uw huis. Wij streven er dan ook altijd naar om de tuin te realiseren die perfect bij uw wensen, omgeving en budget past. U zult merken: wij werken met hoofd én hart aan uw tuin. Een tuin waar u nog lang plezier van zult hebben!

Contact
Of heeft u nog vragen voor ons? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Stuur ons een e-mail of bel ons.