Uw eigen Meeuwis de Vries Villatuin

Villatuinen

Hovenier met tientallen jaren ervaring

Uw droomtuin van ontwerp tot aanleg

exclusief mét oog voor de natuur

Maatwerk door vakmensen

Villatuin aanleggen

Wat is een Villatuin?

Een villatuin is een prachtige tuin rondom een villa, landhuis of vrijstaande woning. Het is een weelderige, vaak luxueuze, buitenruimte die is ontworpen om te voldoen aan de esthetische en functionele behoeften van de bewoners. Qua stijl kunnen villatuinen sterk van elkaar verschillen; van modern en strak tot romantisch en kleurrijk. Een geslaagde villatuin complementeert en siert in ieder geval het huis en biedt de bewoners gelegenheid om optimaal te kunnen genieten en ontspannen in hun eigen groene privé-omgeving.

kleurrijke borders landelijke tuin

Meeuwis de Vries Tuinen heeft door de jaren heen al heel wat mooi villatuinen mogen aanleggen. Kijk in onze portfolio voor een aantal van deze projecten.

Onze werkwijze

Hoe gaan we te werk?

1. Tuinontwerp villatuin

De wensen voor de inrichting van een villatuin kunnen uiteenlopen. Misschien staat de natuurbeleving voor u centraal? Of geeft u de voorkeur aan een luxueuze inrichting die ontspanning en genieten maximaliseert? Wij onderhouden goede contacten met een groot aantal leveranciers van diverse specialismen en kunnen u desgewenst hierin adviseren. Voor iedere (combinatie van) wensen is een passend ontwerp te maken. Laat u verassen door onze ontwerper!

2. Tuinaanleg villatuin

De aanleg van een villatuin is vanwege de vaak grote oppervlakte over het algemeen een omvangrijk project maar het resultaat zal er naar zijn! In een villatuin wordt vaak gekozen voor een zwembad of (zwem)vijver of andere exclusieve elementen zoals waterpartijen, maatwerk sculpturen, high-end verlichting of een padel-/tennisbaan. Een nauwkeurig planning en goed contact en werkoverleg met de desbetreffende leveranciers is dan ook cruciaal voor een succesvolle aanleg. Meeuwis de Vries Tuinen is een ervaren hoveniersbedrijf en kan u volledig ontzorgen door overzicht op de planning te houden en u alle bijkomende regelzaken uit handen te nemen. Onze werkvoorbereider, calculator en hoveniers hebben de kennis en ervaring om de gehele aanleg te verzorgen.

Een échte Meeuwis de Vries tuin

Villatuin onderhouden

Het onderhouden van een villatuin is essentieel om ervoor te zorgen dat deze er prachtig uit blijft zien en bijdraagt aan een verzorgde uitstraling van uw huis. Omdat een villatuin kan variëren in grootte en complexiteit, varieert ook de intensiviteit van het onderhoud ervan. Volg voor het onderhoud van uw zwembad, beregeningsinstallatie of andere specialistische installatie altijd de adviezen van uw leveranciers en sluit, indien mogelijk, een onderhoudscontract af om uw installatie in topconditie te houden.

Voor het tuinonderhoud zelf gelden verder de algemene adviezen met betrekking tot het gazon, de hagen, borders en eventueel bomenwerk. U kunt hiervoor ook onze adviezen raadplegen die hier te vinden zijn.

Wilt u genieten van een prachtige tuin, zonder dat u zorgen hoeft te maken over het onderhoud ervan? Dan kunt u het onderhoud met een gerust hart aan Meeuwis de Vries Tuinen toevertrouwen. In overleg kunnen we de mogelijkheden bespreken. Alles is mogelijk. Van regulier of eenmalig tuinonderhoud tot een totaal onderhoudsplan van alles rondom uw huis. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor uw tuin te bespreken.

Heb je een vraag of opmerking?